Meny fransk temavecka – 7-11 oktober 2024
Öppettider 11.30 – 13.30.
| Måndag
|
Veg | Ratatouille med pasta penne |
| Fisk | Fisk Meunière med brynt smör, kapris & stompad potatis | |
| Fisk | Coq-au-vin med stompad potatis | |
|
|
||
| Tisdag
|
Veg | Quiche verte med broccoli & spenat |
| Fisk | Bouillabaisse med kokt potatis & aioli | |
| Kött | Schnitzel Cordon Bleu med rostad potatis, gröna ärtor & skirat smör | |
|
|
||
| Onsdag
|
Veg | Crêpes med svampstuvning samt tomat- & löksallad |
| Fisk | Ugnsbakad fisk med vitvinssås, bacon, svamp provençale & potatismos | |
| Kött | Boeuf Bourguignon med potatismos | |
|
|
||
| Torsdag
|
Veg | Ratatouille i ugn |
| Fisk | Pocherad vit fisk grenobloise (från Grenoble) | |
| Kött | Fläskfilé provençale med rostad potatis | |
|
|
||
| Fredag | Veg | Lök- & svampsoppa |
| Fisk | Casserole med skaldjur & fisk med kokt potatis | |
| Kött | Konfiterat kycklinglår med grönpepparsås & rostad potatis |