Du är vår viktigaste uppgift!

Vi på Studium finns här för dig för att du ska lyckas med dina studier. Våra engagerade och kompetenta lärare ger dig en utvecklande och trygg utbildningsmiljö som gör att du är väl förberedd för att studera vidare, påbörja eller gå ut i yrkeslivet. På Studium kan du lära bla dig svenska eller börja en gymnasial yrkesutbildning. Under utbildningar kan du se hela vårt utbud. Välkommen till oss!

Händer

Vuxenutbildning som leder till jobb

Vi har utbildningar inom restaurang och storkök, bageri och konditor, barnomsorg, vård, trädgård samt transport och fordon. Vi har också svenska för invandrare (sfi) och Komvux som anpassad utbildning.

Dessutom skräddarsyr vi uppdrags- och företagsutbildningar för ditt företag, din organisation eller din kommuns specifika kompetensbehov. 

En skola full av kunskap

Hos oss råder glödande mångfald, kollegial värme och ett stort engagemang. Vi brinner för undervisning och bedriver den på fyra olika adresser runt om i Göteborg:

  • Studium på Skånegatan 20. Här har vi utbildningar inom restaurang samt bageri och konditori. Här ligger också administrationen för våra utbildningar inom trädgård.
  • Studium på Stora Katrinelunds Landeri på Levgrensvägen 7. Här har bedriver vi våra trädgårdsutbildningar.
  • Studium på Styrmansgatan 21B. Här har vi utbildningar inom svenska för invandrare (sfi), vård och omsorg, barnskötare och anpassad utbildning (f d Lärvux).
  • Studium på MTG Vux i Sisjön. Här bedriver vi våra utbildningar inom fordon och transport.