Vi hjälper dig nå dina mål

Drömmer du om att arbeta som kock, konditor eller inom trädgård? Vill du göra skillnad inom vård & omsorg eller kanske arbeta med barn? Kanske vill jobba inom fordon och transport? Eller har du särskilda behov och behöver extra stöd för att förverkliga dina studier?

Bageri och konditori

Tycker du om att baka och skapa konditoriprodukter? Vill du en dag driva eget, jobba i bageri och producera bakverk i större eller mindre skala? Våra bageri- & konditoriutbildningar vänder sig till dig.

Barnskötare eller elev/stödassistent

På Studium kan du läsa till barnskötare som vuxen. En barnskötare i förskolan arbetar med barn i olika åldrar. Du kan också välja att rikta in dig mot att arbeta som elevassistent eller stödassistent.

Restaurang

Tycker du om att laga mat? Kanske vill du laga mat på restaurang eller arbeta i storkök? Våra utbildningar vänder sig till dig som vill jobba inom restaurang, storkök eller på café.

Sfi - svenska för invandrare

På Studium i Göteborg kan du välja mellan att studera Svenska för invandrare (Sfi) på dag- eller kvällstid, hel- eller deltid. Du kan också välja att praktisera på en arbetsplats samtidigt som du läser Sfi.

Sva - Grundläggande svenska som andraspråk

Grundläggande svenska  för dig som inte har svenska som modersmål och behöver lära dig grunderna i svenska språket.

Trädgård

Trädgårdsutbildningarna för vuxenstuderande riktar sig till dig som vill jobba inom gröna näringen och som tycker om att arbeta ute.

Vård och omsorg

Vård- och omsorgsprogrammet leder till ett meningsfullt arbete för dig som är intresserad av människor och vill jobba inom hälso- och sjukvård, äldreomsorg eller psykiatri.

Komvux som anpassad utbildning

Vi är skolan för dig som är vuxen och behöver extra stöd! Hos oss får du chans att lära dig nya saker, helt i din egen takt. Vi har både yrkesutbildningar och enskilda kurser. Du kan söka till Komvux som anpassad utbildning om du har fyllt 20 år och har inlärningssvårigheter som beror på intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada.

Utbildningar för företag, kommuner och organisationer

Skräddarsydd, flexibel och kostnadseffektiv kompetensutveckling

Studium erbjuder skräddarsydda utbildningsinsatser i svenska för invandrare (sfi) samt individanpassade validerings- och handledarutbildningar för företag, kommuner och organisationer. Vi anpassar alla våra utbildningar efter era medarbetares individuella kunskapsbehov och erbjuder flexibel utbildning på plats hos er, i skolan och/eller digitalt. Studium arbetar idag med kunder som Arbetsförmedlingen, privata företag och kommuner. Varmt välkommen att kontakta oss!