Fransk temavecka på Restaurang&

Publicerad: 3 oktober 2024

Vad sägs om att avnjuta en Boeuf Bourgignon, casserole med skaldjur & fisk eller fläskfilé provençale? Den 7-11 oktober (v 41) är det fransk temavecka på Restaurang&. Soyez la bienvenue et bon appétit!

Meny fransk temavecka – 7-11 oktober 2024

Öppettider 11.30 – 13.30.

Måndag

 

Veg   Ratatouille med pasta penne
Fisk Fisk Meunière med brynt smör, kapris & stompad potatis
Fisk Coq-au-vin med stompad potatis
 

 

    Tisdag

 

Veg   Quiche verte med broccoli & spenat
Fisk Bouillabaisse med kokt potatis & aioli
Kött Schnitzel Cordon Bleu med rostad potatis, gröna ärtor & skirat smör
 

 

Onsdag

 

Veg   Crêpes med svampstuvning samt tomat- & löksallad
Fisk Ugnsbakad fisk med vitvinssås, bacon, svamp provençale & potatismos
Kött Boeuf Bourguignon med potatismos
 

 

Torsdag

 

Veg   Ratatouille i ugn
Fisk Pocherad vit fisk grenobloise (från Grenoble)
Kött Fläskfilé provençale med rostad potatis
 

 

Fredag Veg   Lök- & svampsoppa
Fisk Casserole med skaldjur & fisk med kokt potatis
Kött Konfiterat kycklinglår med grönpepparsås & rostad potatis