Studiumdagen 9 okt – yrkesinformation för dig som är sfi-elev

Publicerad: 3 oktober 2023

Studiumdagen är för dig som läser sfi på C och D-nivå på Studium och som vill veta mer om våra yrkesutbildningar inom restaurang, bageri och trädgård – yrken som leder till jobb! Den 9 oktober får du besöka våra skolenhet på Skånegatan och på Nya Katrinelunds landeri för att lära dig mer.

Drömmer du om att bli kock eller att arbeta inom bageri och konditori? Kanske en längtan till ett arbete inom de gröna näringarna? Då kan våra yrkesutbildningar på Studium vara något för dig!

På Studium kan du läsa till många olika yrken inom olika områden.

Vi har också många utbildningar som kombineras med språkstöd.

Måndagen den 9 oktober arrangerar vi Studiumdagen – en intern dag för dig som är sfi-student på C- eller D-nivå på Studium för att du ska få möjlighet att lära dig mer om våra yrkesutbildningar inom restaurang, bageri och trädgård.

Programblad får du via din lärare.

Vill du utbilda dig för att arbeta i restaurang, på bageri & konditori eller med trädgård? Bli undersköterska, stöd/elevassistent, vårdbiträde eller barnskötare? Eller nyfiken på mekaniker eller yrkesförare för buss?

PROGRAM – STUDIUMDAGEN

09.00 – 09.45 Välkommen till Studium!
Informationsträff om Studiums vuxenutbildning som leder till jobb. Lär dig mer om restaurang, bageri & konditori och trädgård. Plats: Restaurang&, Skånegatan 20.

09.45 – 12.00 Besök Restaurang, Bageri/Konditori & Trädgård
Besök våra utbildningar inom restaurang, bageri & konditori och trädgård. Provsmaka från köket och bageriet. Träffa våra elever och lärare! Plats: Sal A213

09.45 – 12.00 Arbeta med människor – stora och små!
Informationsträff om utbildning till barnskötare, elev- eller stödassistent och undersköterska eller vårdbiträde. Plats: Sal A219

12.00 – 12.30 Tid för egen lunch

12.30 – 13.00 Gratis resa med buss till Fordon & Transport vid Studium MTG
Bussen avgår från parkeringen utanför Valhallabadet.

13.00 – 15.00 Bli yrkeschaufför eller mekaniker
Träffa våra elever och lärare och besök vår skola! Lär dig mer om att utbilda dig inom fordon och transport.

15.00 – 15.30 Busstransport från Studium MTG till Studium Skånegatan

Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om Studiums alla utbildningar>